Ski onderhoud
Ski onderhoud

Ski onderhoud is cruciaal voor je sneeuwplezier!

Goed onderhouden ski's en snowboards reageren vlotter op jouw bewegingen,
waardoor je moeiteloos door de sneeuw glijdt en klaar bent voor elke afdaling.
Zorg er daarom voor dat je wintersport materiaal goed geprepareerd is!

Kijk hier welke onderhoudsbeurten wij aanbieden.

Lacros fietsen

Lacros fietsen
Bekijk ons aanbod Lacros fietsen in de winkel en test ze uit!
Onderhoud

Lacros biedt een uitstekende service voor het onderhoud van hun vouwfietsen op locatie. De fabrikant zorgt ervoor dat jouw fiets regelmatig kan worden nagekeken en gerepareerd indien nodig, zodat je altijd veilig en comfortabel kunt blijven fietsen.

Proefrit

Een proefrit maken op een Lacros vouwfiets is een uitstekende manier om te ervaren hoe de fiets rijdt en of deze aan jouw wensen voldoet. In de winkel kun je verschillende modellen uitproberen en advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Gebruiksvriendelijk

De Scamper S400XL is comfortabel en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is hij simpel te vouwen en op te bergen in uw auto, boot, camper of caravan. Voor meer informatie over  kunt u contact opnemen met onze tenten afdeling.

Kom gezellig langs

Bij ons ben je van harte welkom in de winkel om onze collectie vouwfietsen te bekijken en uit te proberen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vouwfiets die aan jouw wensen voldoet. Je kunt alle modellen rustig bekijken en uitproberen om te zien welke het beste bij jou past. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen en advies krijgen over de verschillende eigenschappen en mogelijkheden van de fietsen. Kom gerust langs en ontdek de kwaliteit en het gemak van onze vouwfietsen!

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u vragen over de Lacros vouwfietsen of wilt u graag een proefrit inplannen vul gerust het formulier in.